2016. november 2., szerda

Várható megjelenések #5 2016. November

A mai bejegyzésben megmutatom nektek, hogy mely könyvek érkeznek 2016. novemberében.



Amy Ewing - A fehér rózsa
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 350 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.14.
Fülszöveg:
Amy Ewing első könyvének lenyűgöző és megkapó folytatásában Violetnek muszáj szembenéznie félelmeivel, és harcolni az elnyomás, a kegyetlen bánásmód ellen saját magáért, és társaiért.


John Corey Whaley - A barátság ereje
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 270 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.21.
Fülszöveg:
Három barát története, akik közül az egyik pánikbeteg. Történetük megrázó és felemelő, megmutatja, mit jelent az igaz barátság.


Kass Morgan - 21 nap
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 340 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.23.
Fülszöveg:
21 nap telt el, mióta a százak a Földre léptek – évszázadok óta az elsőkként –, és csak úgy élhetik túl a harcot az ismeretlen ellenséggel szemben, ha összetartanak. Izgalom, ármánykodás, harc, amely során titkok derülnek fényre, hitek rendülnek meg és a százaknak számos próbatételt kell átvészelniük.

Ruta Sepetys - Tengerbe veszett könnyek
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 420 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.29.
Fülszöveg:
A ​​háború a végéhez közeledik Kelet-Poroszországban. Több ezer kétségbeesett menekült igyekszik a szabadság felé. Viszik magukkal a szenvedés és megpróbáltatás terhét, remélve, hogy egy jobb élet vár rájuk. De vannak páran, akik rejtegetnek valamit…
Három élet, három sors keresztezi egymást: Joanáé, a szép és segítőkész litván nővéré, aki súlyos bűntudattal küzd; Floriané, a titokzatos fiatalemberé, aki mindenáron szeretné eltitkolni valódi kilétét, és Emiliáé, a várandós lengyel lányé. Egyetlen közös van bennük: menekülniük kell. Joana, Florian és Emilia úti célja a kikötő, ahol a Wilhelm Gustloff hajóra akarnak feljutni, amely civileket és sebesült katonákat menekít a front elől. A biztonság felé megtett minden lépéssel egyre erősebbek, bátrabbak és egyre jobban bíznak egymásban. A szerelem, az összetartozás és az emberség érzéseibe kapaszkodnak. De ezzel együtt egyre sebezhetőbbé is válnak.
Már úgy tűnik, hogy közel járnak a szabadsághoz, amikor megtörténik a tragédia. Nem számít sem nemzetiségi hovatartozás, sem kultúra, sem rang; a fedélzeten lévő mind a tízezer embernek – felnőtteknek, gyerekeknek – ugyanazért kell harcolni: a túlélésért.



David McCullough - A Wright fivérek
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 336 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.25.
Fülszöveg:
David McCullough elmeséli nekünk az amerikai Wilbur és Orville Wright történetét. Kik voltak ők, és vajon azt érték el, amit szerettek volna? Ezen férfiak jóval többek voltak, mint iskolázatlan Dayton kerékpárszerelők, akik véletlenül sikeresek lettek, bennük kivételes bátorság és elhatározottság lapult, intellektuálisak, érdeklődők, és szüntelenül kíváncsiak voltak, ezek pedig meghatározó jelzőik voltak már felnevelkedésüknek is. A ház, amiben éltek, elektromosságtól és vízvezetékrendszertől mentes volt, viszont tele volt könyvekkel, amelyeket főként lelkész édesapjuk vitt haza, így folyton olvastak, művelődtek.
Amikor együtt dolgoztak, egy probléma sem volt leküzdhetetlen. Wilbur minden kétséget kizárólag egy zseni volt. Orville olyan mechanikus leleményességgel bírt, amilyet kevesen ismernek. Azok a tények, hogy csupán középiskolai képzettségük és kevés pénzük van, kapcsolataik pedig alig akadnak néhol, sosem szabtak gátat terveiknek. Semmi sem állíthatta meg őket, még az sem, ha az életüket kellett kockára tenniük.

Mohamedou Ould Slahi - Guantanamói napló - Feljegyzések a fogolytáborból
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám:
Tervezett megjelenés: 2016.11.21.
Fülszöveg:


Keri Smith - Több, mint egy könyv
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 224 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.14.
Fülszöveg:
Ez a pár oldal nélküled nem létezik. Általad lesz teljes ez a könyv. Légy bátor, használd a képzeleted, és engedd szabadjára a fantáziád! A feladatok mellett vicces és kreatív képek is inspirálnak. Lépj ki a hétköznapok megszokott világából, és fedezd fel magadnak ezt a páratlan lehetőséget! Olvasd el az utasításokat, és tedd, amit éppen érzel!
A végeredmény csak rajtad múlik. VIGYÁZAT! Csak gyakorlott Nyírd ki ezt a naplót! felhasználóknak.


Louise Jensen - A nővér
Kiadó: Művelt Nép Könyvkiadó
Oldal szám: 350 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.28.
Fülszöveg:
Valami szörnyűséget követtem el, Grace. Remélem, meg tudsz nekem bocsátani

Grace teljesen megváltozott a legjobb barátnője, Charlie halála óta. Kísértik az utolsó találkozásukkor mondott szavai, s miközben a válaszokat keresi, kinyitja Charlie régi emlékdobozát. Bizony sok mindent nem tudott a legközelebbi barátnőjéről

Amikor kutatni kezd a lány édesapja után, jelentkezik nála Anna, aki azt állítja, hogy Charlie testvére. Grace számára ez olyan, mintha új családtagra lelne, és Anna csakhamar fölöttébb otthonosan érzi magát Grace és a barátja, Dan házában.

Valami azonban nem stimmel. Eltűnnek dolgok, Dan furán viselkedik, Grace pedig biztos benne, hogy követik. Mindez csak az ő elméjének a szüleménye, vagy szörnyű veszélyben van, ahogy egyre közelebb kerül az igazság felderítéséhez Charlie-val és Dannel kapcsolatban?

Semmit nem tehetett volna, hogy megmentse Charlie-t... Vagy mégis??



Cserjési Petra - Halott barátnők
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldal szám:
Tervezett megjelenés: 2016.11.01.
Fülszöveg:
Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont.
Vagy mégsem?

Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül.
Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit?
Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik…
Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél?

Dr. Cserjési Petra regényében egy szövevényes történeten kalauzolja keresztül az olvasót, amit a korrupció, megfélemlítés és a bűn itat át.



Jodi Ellen Malpas - Egy éjszaka megtagadva (Egy éjszaka trilógia 2.)
Kiadó: Művelt Nép Kiadó
Oldal szám: 550 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.25.
Fülszöveg:



Sarah Lotz - A negyedik nap (A Hármak 2.)
Kiadó: Kulinária Kiadó
Oldal szám: 380 oldal
Tervezett megjelenés: 2016.11.11.
Fülszöveg:
Készen állsz egy hajóútra a pokolba?
Az utasokkal teli óceánjáró békésen szeli a vizeket a Mexikói öbölben. De a negyedik napon egy rejtélyes meghibásodás miatt leáll a hajtómű, nincs áram, még a távközlési eszközök csődöt mondanak. Nemsokára fogytán az étel és a gyógyszerek. Amikor eldugulnak a mosdók, kitör a norovírus járvány.
Néhányan látni vélnek egy kisfiút a folyosón, miközben ez kifejezetten felnőtteknek szervezett nyaralás. A hajón utazó, népszerű médium jövendölései pedig egyre valóságosabbá válnak.
Az utasok abban bíznak, a segítségükre sietnek. Mert jönnie kell a segítségnek, igaz? Csak éppen nem érkezik.
Isten hozott az őrület fedélzetén!



Mautner Zsófi - Karácsonyi színező
Kiadó: 21. század Kiadó
Oldal szám: ismeretlen
Tervezett megjelenés: 2016.11.11.
Fülszöveg:
Mautner Zsófi, gasztronómiai újságíró, blogger, szakácskönyvszerző már számos módon osztotta meg velünk a kalandos ízek, fűszerek, alapanyagok iránti rajongását. Chili&Vanília című blogja mai napig az egyik legkedveltebb, írt számtalan cikket, könyvet, vezetett televíziós főzőműsort.

Ezúttal egy karácsonyi hangulatú, de természetesen gasztronómiai témájú színezővel üzeni, hogy a színezés, akárcsak a közös főzés, boldogságot ad, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az izgalmas rajzok mellé pedig természetesen legtitkosabb karácsonyi receptjeiből is megoszt tizenötöt, hogy akinek a színezés meghozta a kedvét a főzéshez, az se maradjon tippek nélkül.



Spirit Bliss - Reményfosztottak (A Szem 1.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 296
Tervezett megjelenés: 2016.11.03.
Fülszöveg:
Csatlakozz, vagy meghalsz!

Különleges, láthatatlan szervezet rejtőzködik az éjszakában,
és olyan bűnözőkre csap le, akikre senki más nem tud, vagy nem mer.
Ana a Szem tagja.
Első törvény: bármi áron védd meg az ártatlant!
Második törvény: légy láthatatlan a rendőrség előtt!
De mi történik, ha egy zsaru az áldozat?
Ana megmenti Ryland életét, hogy lerójon egy régi tartozást. Ez a váratlan tett láncreakciót indít el, megváltoztatva mindenki sorsát.
Macska-egér játék indul az FBI és a Szem között, ám Anára egy új küldetés is vár. Meg kell találni Tamarát, a fiatal modellt, akinek furcsa körülmények között nyoma veszett.
Vajon a bilincstetkós férfiak állnak a háttérben? Vagy más a felelős a lány eltűnéséért?
Nyomozz a Szemmel, ha nem félsz a veszélytől! De ne feledd:
Megszökhetsz a rendőrségtől,
kijátszhatod a törvényt,
elbújhatsz a felelősség elől,
de a Szem akkor is lát.

Szeress, akkor is, ha veszélyes


Bartos Zsuzsa - Alkonyőrzők
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 280
Tervezett megjelenés: 2016.11.29.
Fülszöveg:
Veled vagy ellened?

Zóra egy fiatal lány, aki géntervezett és tökéletes – lenne.
Csakhogy selejtes, így kénytelen versenyt futni az idővel, pár hónap maradt már csak az életéből.
Különleges bűnöző: más testébe töltik a tudatát, így végez küldetéseket.
Új feladatot kap, az utolsó természetesen született kislányt kell megmentenie.
Vajon igaz, hogy a szerelem mindent legyőz? És mi történik, ha a szerelmünk lesz az ellenségünk?
A biotech cégek átvették a családok szerepét. Ardan csak egy virtuális szobában találkozik a gyerekét szimuláló programmal, nem ismeri a lányát, ám megtudja, hogy elrabolták.
Mi a fontosabb, túlélni egy nehéz világban, vagy az ősi késztetés, maga a család?
Tarik mélyen sebzett. Öt éve keresi hasztalan Zórát, képtelen elfogadni, hogy elvesztette őt. Elrabolja az utolsó természetesen született gyereket, ám a helyzet kicsúszik az irányítása alól.
Képes lesz jó döntést hozni? Szembeszállni a saját elveivel?
A kemény világ kemény hősöket kíván. Vajon sikerül megmenteni a jövőt?

A kötet a negyedik Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes műve.
Küzdj mindhalálig!


Tammara Webber - Édesem (A szív körvonalai)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 392
Elit start: 2016.11.15.
Tervezett megjelenés: 2016.12.02.
Fülszöveg:
A lány életének nagy szerelme a fiú, aki erről mit sem tud.
A fiú szüntelen harcot vív a fennmaradásért, de az életét is odaadná a lányért.

Az alapdiploma és az orvosi egyetem között, a nyárra hazatérő Pearl Torres Frank két dolgot tud: Boyce Wynn megtestesíti mindazt, amitől menekülnie kellene, és mindazt, amihez hanyatt-homlok rohanna. Lázadó és harsány. Nem érdekli mások véleménye. Szenvedélyes. Erős. Veszedelmes.

És van még egy tulajdonsága, amit Pearlön kívül mindenki előtt titkol:
Édes.

A fiú tombolt és sebeket szerzett, de kitartott.
A lány mindig szót fogadott, de most nem találja a helyét.

Ismerd meg közös sorsukat!



Mia Sheridan - Stinger - A Skorpió fullánkja
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 424
Elit start: 2016.11.08.
Tervezett megjelenés: 2016.11.25.
Fülszöveg:
Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.
Ám egyszer csak találkozott Vele...

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.
Ám egyszer csak találkozott Vele...

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre...


Nicole Christie - Érzéki csalódás
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 320
Tervezett megjelenés:2016.11.08. 
Fülszöveg:
Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?

A tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.

A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ­ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O'Connor szexi és elbűvölő... és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála... igaz?

Vajon túléli-e a szerelem az igazságot?

Dobd fel vele a napod!


Julianne Donaldson - Blackmoore 
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 344
Elit start: 2016.11.02.
Tervezett megjelenés: 2016.11.18.
Fülszöveg:
Kate Worthington jól tudja, hogy soha nem mehet feleségül kiszemeltjéhez, ezért elhatározza, Indiába utazik, hogy megzabolázza nyughatatlan lelkét, és megszabaduljon kellemetlen családjától. Kotnyeles édesanyjának azonban más tervei vannak. Az asszony alkut köt Kate-tel: elutazhat Indiába, de csak akkor, ha egymás után három házassági ajánlatra is nemet mond.

Kate, hogy teljesítse a megállapodást, az impozáns Blackmoore-i kastélyba utazik, és kedves gyerekkori pajtásához, Henry Delafieldhez fordul segítségért.

Ám ha szívügyekről van szó, nincs helye alkudozásnak, és a legalaposabb tervek is dugába dőlhetnek. A zord, szeles észak-angliai partvidéken Kate végül kénytelen szembenézni az igazsággal, amit még saját maga előtt is titkolt.

Lehet, hogy éppen az a házassági ajánlat szabadítja meg a szenvedéseitől, amit feltett szándéka elutasítani?

Az 1820-as években játszódó Blackmoore igazi romantikus regény, egy fiatal nő magával ragadó története, aki komoly áldozatok árán tanulja meg, hogy a szívére kell hallgatnia.


Jessica Shirvington - Emrabze - Lángolás (Violet Eden krónikák 3.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 464
Elit start: 2016.11.08.
Tervezett megjelenés: 2016.11.25.
Fülszöveg:
Violet Eden ismét nehéz helyzetbe kerül. Ellenségei is erősebbek. Mégsem tudhatja senki, mennyire szenved…
Amikor az ember egy vulkán szélébe kapaszkodva lóg ég és föld között, mégis hogyan hozhatná meg élete legfontosabb döntését? Violet Eden számára egyre nehezebb feladat elválasztani a helyes utat a helytelentől. Csak mert a Grigori félig angyali harcosa, még nincs mindig igaza. Hiszen mi lehet helyes abban, ha választania kell a legjobb barátja élete és az emberiség megmentése között? Mi van akkor, ha a száműzött angyalok legsötétebbike, Phoenix mégsem olyan elvetemült, mint Violet mostanáig gondolta?

Mindkét oldal – angyalok és száműzöttek – elkeseredetten küzd, hogy megfejtse az ősi Írást, aminek segítségével bárki visszahozható az alvilágból, ahová örök időkre zárták. A középpontban pedig ismét Violet áll. Csupán egy esélye van, hogy meghozza a helyes döntést…

Éld át a szenvedélyt!


Elle Kennedy - The Deal - Az üzlet
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 440
Elit start: 2016.11.08.
Tervezett megjelenés: 2016.11.25.
Fülszöveg:
Egyezség az egyetem rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék… még ha az álrandiért cserébe korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát.

…jobb lesz, mint remélte?

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


Stephaine Perkins - Isla és a hepiend
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 344
Elit start: 2016.11.15.
Tervezett megjelenés: 2016.12.02.
Fülszöveg:
A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, bűbájos és elragadó történetben, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.
Mindehhez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret.


Kevin Hearne - Tricked - Átverve
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 344
Elit start: 2016.11.22.
Tervezett megjelenés: 2016.12.02.
Fülszöveg:
Az eddigi legjobb átverésem az volt, amikor láttam magam meghalni.

Atticus O’Sullivan, az utolsó druida nem maradt volna életben a kelta ravaszság nélkül kétezer évig. Így amikor a bosszúálló norvég istenek végezni akarnak vele, a még ravaszabb navahó isten, Prérifarkas segítségével elhiteti velük, hogy sikerült megölniük, felaprították az arizonai sivatag kellős közepén.

De a trükkös Prérifarkas nem osztogatja ingyen a segítségét. Mire kettőt pislogna, Atticus vérszomjas, sivatagi alakváltókkal találja magát szemközt, amiket a navahók bőrcserélőknek hívnak. Amikor a druida már azt hiszi, hogy kézben tartja a dolgokat, csúnyán elárulja valaki, akitől soha nem várta volna. Atticus elhatározza, hogy ha ezt túléli, soha többet nem hagyja magát átverni.

Milyen szép utolsó szavak!


Hannah Kent - Rekviem egy gyilkos asszonyért
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 400
Tervezett megjelenés: 2016.11.29.
Fülszöveg:
Az elsőkönyves szerzők műveit díjazó Guardian First Book Award döntőse.
„Az egyik legmegkapóbb és legizgalmasabb könyv, amit idén olvastam.” (Kate Mosse, a Labirintus szerzője)

Izland rideg északi partvidékén járunk, 1829-ben.

Egy nőt halálra ítélnek a szeretője megöléséért, és a kivégzésig egy család gondjaira bízzák. Lelkészt is rendelnek mellé, hogy feloldozza bűnei alól.
Az elítélt lassan megnyílik a tisztelendőnek, elmeséli neki az életét és a gyilkosság előzményeit. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, de az idő vészesen fogy – közeleg a tél, és vele a kivégzés napja.
Csak ő tudja, mi történt valójában. Ez Agnes története.
A halálra várók szenvedésének kegyetlenségénél csak a tétlenek és tehetetlenek lelkiismeret-furdalása rosszabb.

Fedezd fel legbensőbb titkait!


Susan Ee - A vég napjai (Angelfall 3.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldal szám: 368 oldal
Elit start: 2016.11.22.
Tervezett megjelenés: 2016.12.02.
Fülszöveg:
„A trilógia csattanós befejező kötete további titkokat tár fel a főszereplők, szeretteik és angyali ellenfeleik életéről.” – Common Sense Media

Penryn és Rafi menekülnek, miután az angyaloktól sikerül megszökniük. Kétségbeesetten keresnek egy orvost, aki helyre tudná hozni azokat a változtatásokat, amiket az angyalok végeztek Rafin és Penryn húgán. Kutatás közben felbukkan valami Rafi múltjából, és olyan sötét erőket szabadít el, melyek mindkettejükre nézve végzetesek lehetnek.

Az angyalok által az emberekre szabadított apokaliptikus rémálomban mindkét oldal a totális háború felé sodródik. Valószínűtlen szövetségek köttetnek, a haditervek folyton módosulnak.

De ki fog győzedelmeskedni?

A Föld feletti uralomért folyó harcban Rafinak és Penrynnek döntenie kell, melyik oldalra álljanak, kit válasszanak: a saját fajtájukat vagy egymást?

Gonosz angyalok és egy talpraesett hősnő, aki nem nyavalyog. Üdítő változatosság. Vesd bele magad!


A bejegyzésben felsorolt könyvek közül engem Amy Ewing A fehér rózsa, Cserjési Petra Halott barátnők, Louise Jensen A Nővér, Keri Smith Több, mint egy könyv, Susan Ee A vég napjai, Nicole Christie Érzéki csalódás, és Elle Kennedy Az üzlet című írása keltette fel az érdeklődésemet.


Titeket melyik megjelenés érdekel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése