2016. szeptember 28., szerda

Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót mindenhol (Nyírd ki ezt a naplót 2.) | Értékelés #70



Fülszöveg:
Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved. Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Oldal szám: 144 oldal
Fordította: Loósz Vera
Eredeti cím:Wreck This Journal Everywhere
Téma: kreativitás, napló, önfejlesztés, zsebkönyv



Véleményem:
Én nagyon szeretem a Nyírd ki ezt a naplót- tal elütni az időt, jó ötletnek tartom, hogy kiadásra került ez a könyvecske, s mikor megtudtam, hogy a folytatás is megjelenik, nagyon izgatott lettem, vártam, a második rész megjelenését.

Amikor megláttam élőben a Nyírd ki ezt a naplót mindenholt kicsit meglepődtem, mert azt hittem méretben ugyanakkora, mint idősebb testvére, de rá kellett jönnöm, hogy a második kötet kisebb, persze ez nem a világ vége, csak meglepett.



A nagyobb csalódás akkor ért, amikor átlapozgattam a könyvet, hogy felfedezzem, milyen feladatok vannak benne, és azt észleltem, hogy több feladat is ugyanaz, mint az első részben, pontosan 20 ilyen feladat van, ráadásul 10 utasítás van, ami így szól;’Találj ki te is egy rongáló módszert!', s összesen, ha jól számoltam, 68 feladvány van.


Eléggé  elkedvtelenedtem ez a kiadvány miatt, jelenleg azt sem tudom, mit fogok kezdeni vele, lehet, hogy meg sem oldom a benne lévő feladatokat, de az az eshetőség is fennáll, hogy megbarátkozom vele és kitöltöm a könyvet, egy biztos, jelenleg baromi kiábrándult vagyok. Ez alapján azt gondolom, hogy a Nyírd ki ezt a naplót mindenholra csak az óriási Wreck This Journal rajongóknak érdemes beruházni, egyébként pedig senki nem marad le semmiről, hogyha nincs a napló második folytatása a könyvespolcán, mert lényegében nem sokban különbözik elődjétől.

Borító: 5/5
Pontozás: 5/3,5

Te mit gondolsz a Nyírd ki ezt a naplót mindenholról?

2 megjegyzés:

  1. Hát mivel nekem mind a 2 kívánság listás ezért én mindenesetre szívesen elfogadnék egyet^^ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most a blog facebook oldalán nyerhetsz egy példányt a Nyírd ki ezt a naplót Mindneholból, ha nem jelentkeztél még, akkor mindenképp tedd meg.;)
      https://www.facebook.com/thebookmaniac27/photos/a.874302155914165.1073741828.870780512932996/1342364965774546/?type=3&theater

      Törlés