2015. május 2., szombat

Lora Leigh - Buja Fiúk | Értékelés #23



Fülszöveg:
Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…

Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2012
Fordította: Binder Natália
Oldal szám: 316 oldal


Véleményem:
Figyelem! Az értékelésben előfordulhat néhány trágár kifejezés is.
Rowdy Mackay egy a 20-as évei végén járó férfi, aki belép a tengerészethez, hogy távol tartsa magát Kelly-től. Már a könyv első néhány oldalán megtudhattunk, hogy Rowdy mennyire magáévá akarja tenni a lányt. Rowdy végleg haza jön és elhatározza, hogy nem parancsol megálljt vágyainak. Kelly teljesen megváltozott amíg Rowdy távol volt. Hogy izgalmasabb legyen a történet, a kedves szerző megspékelte azzal a helyzetet, hogy Kellyt bántalmazták és meg akarták erőszakolni, és azóta a lány rettegésben él. Rowdy és unokatestvérei, Dawg és Natches elhatározzák, hogy bosszút állnak a lánnyal történtekért.
A fent leírtak az első kb. 50 oldalon zajlik. Most jön az a kérdés, hogy 'De akkor mégis miről szól a könyv?'. Konkrétan arról, hogy Rowdy és Kelly hol, mikor és hogyan élik a nemi életüket együtt. E közben természetesen a lány csinálja a feszültséget, először azon hisztizik, hogy lefeküdjön -e a férfival, miután ez megtörtént, azon szenved, hogy bevegyék -e a mókázásba a két unokatestvért is.

Nem is értem, hogy mégis mit vártam ettől a könyvtől, de a fülszöveg alapján jobbra számítottam. A legelején még rendben volt a történet, de amikor rájöttem, hogy a könyv 75% -a arról szól, hogy a két főszereplő hányszor szexel egymással egy nap... Természetesen a lány mindig vinnyogott valamiért, legnagyobb problémája az volt, hogy retteg attól az embertől, aki bántalmazta és feljönnek a rossz emlékek, az akkor érzett fájdalom emlékeivel együtt, de persze b***ni azt tud és nem ám csak egy férfival, hanem kapásból hárommal. E mellett mindennapos program a kedves, szűk családi körben, hogy azon vitáznak, hogyan kapják el a bántalmazót, illetve hogy kid**ja meg Kellyt.

Számomra teljesen irreális az egész történet, mert ha Kelly lelkivilága annyira össze lenne zúzva, akkor nem azon gondolkozna, hogy mikor zavarjon le Rowdy -val még egy menetet. A szereplők inkább idegesítőek, mint kedvelni valóak, a cselekmény lapos és jelentéktelen. A tettes kiléte pedig teljesen egyértelmű, egy percet se gondolkoztam rajta. Már az első, konkrét szereplésekor tudni lehetett, hogy ő a tettes.

Viszont a kedves szerzőnek én ezt a találó mondatot üzenném: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Tehát, Lora Leigh inkább ne is próbálkozzon az írással, ami esetleg megszületik a kicsi fejében, azt inkább hagyja elveszni és ne írjon belőle történetet, mert nem sülhet ki belőle semmi jó.


Szerintem nevetséges ez a történet, nem értem miért pazarolták ennek a történetnek a kiadására a papírt, a festéket és az egyéb energiát. Nem ajánlom senkinek, esetleg azoknak akik szenvedni akarnak vagy a pornót inkább olvasni akarják.
Ja, és természetesen ennek a szörnyűségnek van még további része is, ami a kedves unokatesókról szól. Nyugalom, biztos, hogy nem fogom elolvasni, ennyi bőven elég volt Lora Leigh világából.

Kedvenc szereplő: Mindenkit utáltam
Nem kedvelt szereplő: Az összes, egytől egyig
Kedvenc rész: Amikor vége volt
Pontozás: 5/1,5
Borító: 2/5 - A történethez teljesen megfelel, ugyanis a borítón egy férfi izmos felsőteste látszik, a háttérben pedig egy hajókikötőt láthatunk. Viszont mégse vagyok tőle elájulva, az a pozitívum rajta, hogy legalább a színek harmonizálnak egymással.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése