2015. február 28., szombat

HAUL | Februári szerzemények 2015

A mai bejegyzésben megmutatom nektek, hogy milyen könyvekkel gazdagodott a könyvespolcom 2015. februárjában.
Összesen két könyvet vettem ebben a hónapban, ennek oka az, hogy próbálom magam visszafogni, hogy majd a könyvfesztiválon jobban tudjak költekezni.
És ezennel, következzenek a könyvek...


Wendy Higgins - Angyali gonosz

Fülszöveg: A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A regény a Sweet sorozat nyitókötete.






Wendy Higgins - Angyali szövetség

Fülszöveg: Anna Whitt, egy őrangyal és egy démon lánya megfogadta, hogy soha nem követi apja példáját, nem rontja meg az embereket. Naivitás volt ez tőle. Ahogy sok minden más is. A suttogók rákényszerítik, hogy túlélése érdekében megszegje fogadalmát, akkor is, ha ezzel engednie kell lénye sötét oldalának, és hírhedtté válni iskolatársai között. Élete sivárabbnak tűnik, mint valaha. Ráadásul ott van Kaidan Rowe is, a Bujaság hercegének fia, ő tölti be minden gondolatát. Mikor aztán váratlanul tudomást szerez egy réges-régi jövendölésről, a világot kezdi járni Kopano – a Harag hercegének fia – kíséretében, hogy megszervezze a démonokkal szembeni ellenállást. Hamarosan kiderül ugyanis, hogy az óriások felszabadítása nem mehet vérre menő küzdelem nélkül. A végső győzelemig Annának és Kaidannak félre kell tennie érzéseit, és leküzdeni élete legnagyobb kísértését. Vajon megéri-e életüket kockáztatniuk a szerelemért?



Mindkét könyvet a Libri 30-50% -os akcióján vásároltam, így darabonként 2099 Ft- ba kerültek.
A könyvfesztiválról annyit, hogy még egyik évben sem voltam ott, szóval most megyek először erre a rendezvényre, így csak elképzeléseim vannak, hogy milyen lehet. Remélem megismerhetek néhány új embert és sok-sok könyvvel térek haza. :D
Ha valaki szintén ott lesz a könyvfesztiválon, az nyugodtan írjon a facebook oldalra üzenetet nekem, beszélgethetünk és így ha a rendezvényen találkozunk, akkor már közvetlenebbek leszünk egymással. :)
A könyvekről hamarosan lesz értékelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése