2015. január 6., kedd

Jennifer L. Armentrout - Vetkőzik a tanú | Értékelés #12



Fülszöveg:
Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2013
Fordította: Medgyesi Csilla
Oldal szám: 228 oldal

Véleményem:
Madison Daniels hosszú, barna hajú lány. A lány már gyerekkora óta oda van Chase Gamble-ért, aki a lány bátyjának, Mitch -nek a legjobb barátja. A lány epekedik a fiú után, nem bír uralkodni a vonzalom és a vágy felett , amit a férfi iránt érez. Madison egyszer már majdnem odaadta magát Chase-nek, ám a fiú visszautasította a lányt és ezzel Madison szíve összetört. Madison úgy gondolja, hogy a férfi csak Mitch húgát látja benne, a kislányt.


Chase veszélyesen vonzódik a barátja húgához. Próbál megálljt parancsolni a vágynak, mert úgy érzi hátba támadná Mitch-et, ha bármi lenne közte és a lányt közt, illetve Chase szilárd meggyőződése, hogy ő ugyan olyan mint az apja és nem akar rosszat a lánynak.

Mitch és Lisa esküvőjén Madison és Chase a tanú. Madison nem örül ennek, hisz számára annyira nehéz kibírni a fiú iránt érzett vágyat, amikor a fiú a közelében van.
Chase próbál ellenállni a vonzásnak, de egy idő után nem bír, így Madison megkapja azt, amire vágyott.

Chase Gamble
Chase és Madison többször is összeveszik félreértések miatt, illetve Chase elve miatt. Ez engem a könyv vége felé eléggé zavart és egy kicsit amolyan "Tipikus, hogy nem jönnek össze könnyen és ötvenszer megbántják egymást, de azért szeretik egymást." érzésem volt a veszekedések miatt. Amikor a fiú elhatározta, hogy a szívére hallgat és Madisontól nem csak egy éjszakát akar, félre értésbe keveredtek. Talán ez zavart engem a legjobban, hisz így még tovább bonyolították, azt amire a megoldás egyszerű és ott van az orruk előtt. Szerencsére jól végződik a történet, bár én kicsit meglepődtem, hogy hirtelen úgy lett vége ahogy. Ezek ellenére jó könyv volt, érdekes volt az írónőtől egy ilyen könyvet olvasni. Mivel a Luxen sorozatot olvastam már Jennifertől, ezért bizakodva és kíváncsian álltam ehhez a történethez. E mellett kicsit féltem is tőle, hisz erről a könyvről alig-alig lehet hallani valamit, főleg a Luxen sorozathoz képest. Az pedig külön meglepett, hogy az írónő milyen nyitottan írt a szex jelenetekről. 
Madison Daniels

Összességében szerintem ezzel a könyvvel nem alkotott annyira egyedit az írónő, mint a Luxen sorozattal, de ennek ellenére jó kis olvasmány volt. 

Kedvenc szereplő: Chase
Nem kedvelt szereplő: Bridget - Igaz keveset szerepelt, de engem az a kevés alatt is idegesített.
Borító: 5/5 Teljesen passzol a történethez.
Pontozás: 5/3,5








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése