2017. október 14., szombat

Unboxing #1 Book a Sloth Club "Állati" doboz


Bizonyára jó néhányan vannak, akik hallottak már a külföldön nagyon népszerű subscription boxokról, amelyek különböző verzióban léteznek, de mi maradjunk a könyvmolyoknak készült dobozoknál. Ezekről a boxokról annyit kell tudni, hogy mindig lapul bennük egy könyv, emellett pedig némi nagyszerű apróság. Amikor értesültem arról, hogy a Book a Sloth Club (BASC) hazánkban elindítja ezt a fantasztikus kezdeményezést rögtön megörültem, ráadásul most lehetőségem nyílt arra, hogy írjak néhány sort a mintadobozukról, ami az "Állati" doboz nevet viseli, s az elnevezésből már sokan biztosan kitalálták, hogy a csomag jelenlegi témája az állatok.

Mivel ez egy unboxing bejegyzés, ezért térjünk is rá a dobozra, illetve annak tartalmára.


A doboz
Maga a doboz fehér színű, a fedelén pedig a Book a Sloth Club logoja található, ami a bal oldalon van elhelyezve. Szerintem célszerűbb lenne a jobb oldalra, vagy középre helyezni, mivel a szállító levelet a bal oldalra ragasztják, s jelen esetben eltakarja a logot, amiért szerintem nagyon kár, mert úgy gondolom, hogy nagyon jópofa.



A doboz tartalma
Kinyitás után láthatjuk, hogy egy narancssárga papírba van csomagolva a box tartalma, s a további bontogatás után találunk:



  •  Egy levelet, amelyen a doboz tartalma van felsorolva
  •  Egy mágneses könyvjelzőt
  •  Egy állatos képeslapot
  •  Kettő Roald Dahl képeslapot
  •  Egy LUSH fürdőbombát
  •  Egy csomag teát
  •  Néhány darab teasüteményt
  •  Két fajta BASC matricát
  •  Egy példányt Lauren Fern Watt - Egy kutya bakancslistája c. könyvéből
  •  Egy levelet Laurentől

Lista a doboz tartalmáról
Tea, LUSH fürdőbomba, teasütemény

A képeslapok
Cuki mágneses könyvjelző (IMÁDOM!)
BASC matricák
Egy kutya bakancslistája


Véleményem
Összességében szerintem nagyon szuper lett ez a doboz, s ha a mintadoboz ilyen király lett, akkor az első box is biztosan csúcs szuper lesz, én már nagyon kiváncsi vagyok rá. Tetszett, hogy olyan dolgok találhatóak benne, amiket nagyon szeretek, s sokszor egy fárasztó nap után csak ezekre vágyom; egy jó olvasmány, finom tea, süti, és fürdőbomba. A Book a Sloth Club matricáknak külön örültem, mert imádom a különböző logos matricákat, illetve a könyvjelzővel is teljesen levettek a lábamról, mivel mániákusan gyűjtöm őket.

Ismertető a könyvről

Író: Lauren Fern Watt
Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2017
Fordította: Abody Rita
Oldalszám: 320
Fülszöveg:
Ez ​az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.

Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből…

Az első box témája:
Álom és varázslat

FIGYELEM! A boxok csak korlátozott számban érhetőek el, így ha megtetszett, akkor érdemes minél hamarabb megrendelni. Az első doboz október 13-tól novembern 5-ig beszerezhető a készlet erejéig, a Book a Sloth Club webáruházán keresztül!
A PROLOUS10 kóddal most 10% kedvezménnyel szerezhetitek be a dobozt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése