2016. január 7., csütörtök

Borító leleplezés #5 Kristin Hannah - Út az éjszakába

2016 elején jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kristin Hannah New York Times bestseller szerző regénye, az Út az éjszakába. Az írónő magával ragadó stílusát tavaly már mindenki megismerhette a Szentjánosbogár lányok olvasásakor, most pedig újra belemerülhetünk az érzelmek világába. Egy történet a testvéri szeretetről, a barátságról és a veszteségekről. Szükség lesz a zsebkendőkre!

A könyv adatai
Oldalszám: 480
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Night Road
Fordító: Gazdag Tea
ISBN: 9789633738887 

Fülszöveg
Lexi és Mia a középiskola első napjától fogva elválaszthatatlanok.

Sokban különböznek – Lexi árva, és egy lakókocsiparkban él, Mia pedig szerető családban, szép otthonban nevelkedik. Mégis találnak egymásban valamit, amitől ők ketten kiválnak a tömegből.
Mia imádott, jóképű ikertestvérének élete egyszerűbb kissé. Az anyjuk, Jude azt hiszi, nincs miért aggódnia, hiszen a fia könnyedén navigál az életben, könnyedén elér bármit, amit ő vagy a családja kíván. De aztán szerelmes lesz.
Az érettségi nyarát soha nem felejtik el. A barátság, a bizalom és az ígéretek nyarán egyetlen éjszaka mindannyiuk életét megváltoztatja: a szívek összetörnek, a remények köddé válnak, és eljön az idő, hogy maguk mögött hagyják a gyermekkort, és megtanuljanak szembenézni a jövővel. 


A szerzőről


Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaiion él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték - így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.

Külföldi megjelenés borítója


Magyar megjelenés borítója

Nagyon tetszik, hogy a háttérben megjelenik a csillagos ég, e mellett pedig fák sziluettjeit láthatjuk. Az előtérben egy lány jelenik meg, de csak sejtelmesen, így csak találgathatunk, hogy pontos hogyan néz ki. A magyar megjelenés borítója szerintem sokkal jobb lett, mint a külföldi megjelenésé, a színek nagyon jól harmonizálnak egymással, a betűtípus pedig különleges, de mégsem túl cicomás, imádom.

Mi az eddigi véleményetek a könyvről, ti elolvasnátok? 

Hogy tetszik a borító?

2 megjegyzés:

 1. e-g-y-s-z-e-r-ű-e-n g-y-ö-n-y-ö-r-ű e-z a b-o-r-í-tó-!
  áááá, imádooom!
  én nagy borítóbuzi vagyok, nagyon nagyon nagyon kivételesen szerzek be olyan könyvet, aminek nem tetszik a borítója, és hát tény és való hogy borító alapján választok jó sokszor (tekintve hogy victoria aveyard: vörös királynő könyvét úgy vettem meg, hogy még a történetet se tudtam:D)
  Szóval gyönyörű a borító, a történet is tetszik, szerintem én ezt befogom szerezni.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Victoria Aveyard könyvét én is meg szeretném venni, szerintem fantasztikus a borítója és a fülszöveg alapján a történet is jónak ígérkezik. :)

   Törlés