2016. október 17., hétfő

Borító leleplezés #11 Szöllösi Kristóf - Acélszentek

Ma ismét egy borító leleplezős bejegyzéssel érkeztem, amely során Szöllösi Kristóf Acélszentek című írásának borítóját mutatom meg nektek.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Kategória: posztapokaliptikus, Budapest, Sötét örvény,

Fülszöveg:
Ádám gépromboló, a csapat legjobbja.
Cinikus humorral éli az életét, vagy épp túléli a beígért halált.
Szembenézett már kemény ügyekkel, de amikor a legendás Fantom nyomába kell erednie, hogy visszaszerezzen egy ellopott atomtöltetet, még ő is úgy érzi, lassan sok lesz a jóból.
Nyomozni kezd, de a szövetségesei hullnak, az ellenségei szaporodnak, az ideje egyre fogy, segítséget pedig a legvalószínűtlenebb helyről kap, az egyik ellenféltől.
Mit tehet egy jóvágású gépromboló, ha kifogy a muníció?
Muszáj belemennie a meglepő szövetségbe, hacsak nem szeretné megtapasztalni, milyen élmény egy atomrobbanás testközelből.
De ki áll a háttérben?
És mi lehet rosszabb egy ellopott atomtöltetnél?
Vajon sikerül megállítani a népirtást, vagy élete legrosszabb napja jön?

A regény az V. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes műve.


A szerzőről:


Író, energetikai mérnök, a 2015-ös Aranymosás nyertese, angyalföldi lakos. 1993-ban született Budapesten, amit azóta is az otthonának tudhat. Számos írást publikált az Imagine nevű amatőr írói közösségben.

Facebook : https://www.facebook.com/OfficialSzollosi
Blog: http://officialszollosi.blogspot.hu/


Figyelemmel kísértem az Acélszentek borítótervező pályázatát, s már az elején kijelentettem, hogy ez a borító hihetetlenül jó lett, baromi ütősre sikerült. A borító középpontjában egy lángoló gázálarc látható, amely körül szikrák pattognak, ami a műben lévő posztapokaliptikus világra világít rá, s a háttérben felbukkan a Lánc-híd, ami arra utal, hogy a történet Budapesten játszódik. A regény címe a borító felső részén helyezkedik el feltűnő, vastag, fekete betűkkel, amelyet fehér fény vesz körül, míg a szerző neve az alsó részen található, kisebb, fehér betűkkel. Ha a könyvesboltban meglátnám ezt a borítót, biztosan kíváncsi lennék arra, hogy ez a nagyon menő borító milyen regényhez társul. 

Nektek hogy tetszik a borító?
Ti szeretitek a posztapokaliptikus történeteket?
Mi a véleményetek az eddigi információk alapján a regényről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése