2015. november 20., péntek

Borító leleplezés #4 Jessica Park - Lélegezz velem!

Sziasztok!
A mai napon ismét egy borítót leplezek le, még pedig Jessica Park ( a Szeretni bolondulásig írójának) hamarosan megjelenő regényéét, amely a Lélegezz velem! címet viseli.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Left Drowning
Fordító: Komáromy Rudolf
Ár: 2999 Ft
Kategória: Rubin pöttyös


Fülszöveg:
Szülei halála után Blythe McGuire-t magával rántja a gyász, alig tud a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen az utolsó évén igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás mindent megváltoztat: tagadhatatlan vonzalom ébred benne a sötét hajú végzős, Chris Shepherd iránt, akinek a múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától. Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni a gyönyörhöz és önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Christ még mindig nyomasztja családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen, aki megóvhatja a vízbe fúlástól.Részlet a könyvből:

– Fulladoztál.
Újra bólintok.
– És még most is vergődsz, hogy levegőhöz juss.
Igaz. Szüntelenül azért küzdök, hogy a felszín közelében maradjak. Épp csak annyi a levegőm, hogy ne merüljek végleg víz alá, de ahhoz nem elég, hogy boldoguljak.
– Hát tessék. Lélegezz! Csak lélegezz! – tekeri föl a hangerőt, és megsimogatja a fejemet.
Szeretném elmondani neki, hogy az elmúlt négy év fájdalma következményekkel járt, és nem biztos, hogy tudok önállóan lélegezni.
– Tiéd az itt és most – győzköd Chris. – Tiéd a jövő. Bánj el a múlttal, hogy ne kelljen többé hátrafelé nézned. Ez csak fájdalom.
Mélyet sóhajtok, és megint ránézek.
– Ez csak fájdalom – ismétlem.
– Az. –A fülem mögé tűri a hajamat, és elakad a lélegzetem, elönt a forróság. Chris érintése semmihez sem hasonlítható, amit valaha is éreztem, saját gyötrelmem az érintése hevességével kombinálva összezavarja az agyamat. – Igen, az, Blythe.
– Csak lélegezzek? – bököm ki nevetve.
– Nagyjából.
– Te azt tetted?
– Igen. Kirángattam magam a pokolból. Elbántam vele, és továbbléptem. Te is továbbléphetsz.
Nincs az az isten, hogy leállítsam magam. Elkapom a pólója elejét, és magamhoz rántom, hogy az ajkunk majdnem összeér.”


A szerzőről:

Jessica Park már most is a Rubin Pöttyös sorozat egyik legnépszerűbb szerzője, a Flat Out Love kötetekkel már sok magyar olvasó szívét elnyerte.
Az írónő Boston környékén nőtt fel és a minnesotai Macalester főiskolára járt. Miután négy évet töltött a fagyos északon, ahol megszenvedett egy emlékezetes halloweeni hóvihart, visszatért a keleti partra. Jelenleg New Hampshire-ben él férjével, fiával, Fritzy és Finn nevű kutyáival és egy önző macskával. Amikor éppen nem ír, más függőségeinek hódol: Facebook lóg és kávét iszik.

A külföldi megjelenés borítója


A magyar megjelenés borítója

Szerintem a magyar megjelenés borítója sokkal jobbra és látványosabbra sikerült, mint a külföldi megjelenésé. Nagyon tetszik, hogy a borító nagyobb része fekete-fehér, ám a lány szoknyája vöröses-rózsaszín. Szerintem a címből a 'velem' szó rózsaszínje harmonizál az előbb említett szoknyával, illetve a Rubin pöttyös jelzéssel. Figyelem felkeltő ez a borító, ám mégsem giccses vagy "rikító". Nekem nagyon tetszik, gratulálok a készítőnek! 

Nektek melyik borító tetszik jobban a külföldi megjelenésé vagy a magyaré?  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése