2016. március 6., vasárnap

Borító leleplezés #7 Bleeding Bride - Fekete Fivérek


Hamarosan érkezik Bleeding Bride Fekete fivérek című művének második, bővített kiadása, amely új köntösben jelenik meg. A Prológus bloggereivel úgy döntöttük, hogy megmutatjuk nektek az új borítót, emellett a poszt alján nyereményjáték is vár rátok.

A könyv adatai:
Szerző: Bleeding Bride
Cím: Fekete fivérek
Kiadó: Underground
Szerkesztő: Vivien Holloway
Téma: lélektani, ikrek, pszichodráma, kortárs, gótikus regény
Második, javított, bővített kiadás
Várható megjelenés: 2016. május


Fülszöveg: Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

Az új borító

Úgy tartják, hogy a holló lélekvivő madár, amely az élők és a holtak világa között képes haladni, érintve ezek határait. Az a tény, hogy a borító középpontjában az említett madár található, már kialakít az emberben egy bizonyos misztikus, sötét hangulatot. A sírkő látványa ezt fokozva borzongató hatással van az emberre, ezeket az érzéseket megfűszerezi még a csupasz fatörzsek jelenléte, illetve a borító tetején látható ködszerű derengés. A középen látható holló motívum nem tölti ki az egész teret, lehetőségünk van a hátteret, a részleteket is megszemlélni. Szerintem nagyon jó választás ez, a kézíráshoz hasonlatos betűtípus, amellyel a mű címe, és az író neve van feltüntetve. Ez az új köntös letisztult, minden egyes kis részlet a helyén van rajta, mégis nagy hatással van a szemlélőre, számomra nagyon megnyerő.

Idézetek a műből:
"A szavak égetnek, sebeket ejtenek. Hiába szállnak el a hangok, a lélek vérzik oly soká tőlük, minden ott marad az elmében örökre és csak visszhangzik és visszhangzik."

"Az élet valódi, nem egy színdarab, és bármennyire koncentrált, még neki, az életművésznek sem sikerült átírnia a jeleneteket."

"Érdekes érzés itt állni, simogatni a fák rügyeit, a langyos tavaszi szelet, és csak nézni, figyelni. Figyelni a napok pörgését, a percek súlytalan lebegésében, azon percekében, amelyek világokat változtatnak meg, rombolnak le, néha épp feledésbe torlaszolva azokat."

"A legjózanabb döntés ebben az őrült világban félni a szörnytől, de elfogadni és élvezni a fenséges lakomát, mit patyolat lelkekért kínál."


Nyereményjáték
A borítóleleplezés örömére egy nyereményjátékkal is készültünk nektek az írónő, Bleeding Bride jóvoltából. A Fekete fivérek könyvön kívül további meglepetésekkel is gazdagodhat a játék végén a szerencsés, köztük egy igazán egyedi ajándékkal is, melyet a Z-art and Tattoo fog elkészíteni a nyertes számára. Mit kell tenned mindezekért a fantasztikus nyereményekért? A jelentkezés fő feltétele egy általad fotózott kép. A Fekete fivérek egy karaktere szívesen tölti idejét egy számára megnyugtató hatású helyen és környezetben, amikor szeretne kicsit elvonulni a világtól, mi pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy ti hol és milyen környezetben relaxáltok szívesen, hol töltitek az időtöket, ha egy kis csendre és nyugalomra van szükségetek a mindennapok zajában. Fotózzátok le ezt a helyet, ahol olvastok és nyugalomra leltek, majd küldjétek el a fotót bleedingbooks@gmail.com-ra. Az írónő Facebook oldalán fogja publikálni a beküldött képeket, majd indulhat a lájkvadászat, ugyanis a legtöbb lájkot kapó kép lesz a nyertes! Legyetek kreatívak, szárnyaljon a fantáziátok!

Továbbá ahhoz, hogy részt vegyél a játékban likeold
valamint a Z-art and Tattoo (https://www.facebook.com/Zartandtattoo) facebook oldalát.

A képeket egészen március 11-ig várja az írónő e-mail címére, addig kerülnek ki a Facebook oldalára is, majd 11-18 között indulhat a lájkolás a fantasztikus nyereményekért!
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése