2016. február 28., vasárnap

Borító leleplezés #6 Jessica Shirvington - Csábítás (Violet Éden krónikák 2.)

Következzék az év első borító leleplezős bejegyzése, amely során fény derül, hogy Jessica Shirvington Csábítás (Violet Éden krónikák 2.) című regénye milyen borítóval jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: Enticed
Fordító: Robin Edina
Téma: disztópia, fantasy, ifjúsági, romantikus, angyal
Kategória: Vörös Pöttyös

Fülszöveg:
Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.

Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.

A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.


A szerzőről:

Jessica Shirvington már tíz éve Sidneyben él férjével, a Foxtel műsorvezetőjével, az egykori olimpikon Matt Shirvingtonnal. Két lány gyermeket nevelnek. Jessica főállású anyuka, író, és emellett társigazgatója egy cégnek.

Ami az írást illeti, a Violet Eden krónikák esetében az első, ami eszébe jutott, a hősnő neve. Véleménye szerint a sorozat az élettapasztalatait mutatja meg, a világot bejárt utazásai során megismert embereket, a szerelmet és a veszteséget, valamint az általános zavart, a felnövést illetően.

A Violet Éden krónikák első kötete 2015 tavaszán jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ezt követi hamarosan a második rész.

A magyar megjelenés borítója 

Már a történet első részének borítója is nagyon tetszett, viszont annál is jobban tetszik. Kedvelem, hogy túlsúlyban van a fekete szín, így a szárny ragyogása jobban tud érvényesülni, emellett az előző rész borítójáról ismert lila itt is visszaköszön. Zseniális, hogy az egészen egyszerű Entice felirat egy füst szerű díszítéssel fel van turbózva, ezzel még sejtelmesebb, varázslatosabb hangulatot kölcsönözve a könyv köntösének. 
Azt hiszem, ezek után eldőlt, hogy hamarosan mindenképp beszerzem a Violet Éden krónikák két részét. 

Ti olvastátok az első részt?
Mit gondoltok a borítóról?  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése