2014. augusztus 8., péntek

Abbi Glines - Ha esélyt adnál (A Vincent fiúk 2.) | Értékelés #2

A történet első részéről szóló véleményemet itt eltudjátok olvasni.


Fülszöveg: Féktelen szerelmi történet; gyógyír azoknak, akiknek a Ha az enyém lennél olvasása összetörte a szívét… Egyáltalán nem könnyű őrülten magunkba bolondítani egy fiút. Mármint, hogy a fiú őrüljön meg a szerelemtől. Különösen akkor nehéz ez, ha az érintett fiú emberemlékezet óta az unokanővérünkbe szerelmes. Ami laza szórakozásnak tűnt, a csábítás játékává válik. Sawyer és Lana szándékai talán eltérőek, de ugyanolyan hévvel vonzódnak egymáshoz… Sawyer egy fájó szakításból próbál kilábalni. Három évig járt együtt Ashtonnal, gyerekkori szerelmével, akiről kiderült, hogy mindvégig Beau-t, Sawyer testvérét szerette. Lana Ashton unokatestvére, és azért érkezett, hogy vele töltse a nyarat, és nem utolsósorban meghódítsa Sawyert, akit gyermekkoruk óta szeret.



Véleményem:
A fülszövegben már kiderült, hogy ebben a kötetben nem Beau és Ashton kapcsolatáról olvashatunk. Ebben a könyvben az írónő Sawyer szerelmi csalódásáról, illetve annak kiheveréséről, Lana próbálkozásairól és kettejük kapcsolatáról ír. Természetesen ezek ellenére Ash és Beau is szerepet kap a történetben, sokszor cselekedeteik nagyon is befolyásolja a két főszereplő érzéseit és az eseményeket. A történet első rész befejezése után 6 hónappal folytatódik. Ash és Beau nem látnak a szerelemtől, élvezik hogy végre együtt lehetnek. Beau óvja és védi barátnőjét kb. még a széltől is, ami szerintem kicsit beteges és túlzásokba esik. Az elmúlt 6 hónap alatt Lana teljes átváltozáson megy keresztül testileg és személyiségileg egyaránt. A haját befestette vörösesbarnára és lecserélte ruhatárát mind ezt azért, hogy Sawyer felfigyeljen rá. De nem csak Lana változik, hanem Sawyer is. Az erkölcsös, 'minta fiú' eltűnik, önmaga ellentétként viselkedik amikor Lanával van és eddig Ash iránt sem érzett szexuális vágyat táplál Lana iránt. Hogy mi lesz Lana és Sawyer kapcsolatával? Nos, olvasd el és megtudod. :)

Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint az első. Lana szimpatikusabb volt mint Ash és Sawyer is jóval szerethetőbb és izgalmasabb volt, mint az első részben. Bár ebben a részben néha Beau -t vágtam volna nyakon a pattogása miatt, amit szerintem sokszor teljesen feleslegesen tett.


Kedvenc karakter: Lana
Nem kedvelt karakter: Lana szülei
Kedvenc jelenet: Lana és Sawyer beszélgetése Lana szobájában, sátorozás
Borító: 5/5
Pontozás: 5/4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése